Mi a legjobb kezelés a magas vérnyomás?

A városi lakosság 33% – ának és a vidéki indiánok 25% – ának magas a vérnyomása. A magas vérnyomás tudományos kifejezés a magas vérnyomás kezelésére. Bizonyos betegségek miatt a koleszterin lerakódik az artériákban, és beszűkül a Lumenjük, ezáltal növelve a fali nyomást. Ez káros; ellenőrizetlen artéria szétszakadhat, és károsíthatja a környező terület, mint ilyen fordul elő az agyban stroke miatt.

Milyen életmódbeli változásokra van szükség a magas vérnyomás kezeléséhez?

Még a mai időkben is csak a vidékiek 25% – A és 42% – A tud a magas vérnyomásról. Ezeknek csak 25% – a vidéki, 38% – uk keres városi Indiai kezelést. Vidéken a tizedik és a városi lakosság egyharmada a BP ellenőrzése alatt áll. Hogy dolgozik? Milyen adatok támasztják alá, hogy még a magas vérnyomás gyógyszeres kezelés nélkül is szabályozható? Derítsük ki. Ha nem gyógyszerek, mi jön jól?

Az Ön életmódja működik a legjobban ebben az esetben. Az emberek sikeresen kezelték bizonyos vitaminok, ásványi anyagok, gyógynövények. Milyen életmódbeli változások szükségesek a magas vérnyomás kezeléséhez?

Vegyünk alacsony nátrium, amely rendkívül hasznos a színpadon 1 hipertónia. Csökkenti a vérnyomást körülbelül 3-6 mm Hg. Fogyj le és tartsd meg. A fogyás körülbelül 20 lbs csökkentheti a szisztolés vérnyomás körülbelül 10-20 Hgmm. Ez érhető el a munka a testtömeg-index vagy a derék csípő arány. Csökkentse az alkoholfogyasztást – megfigyelték, hogy a vérnyomás 2-4 mm Hgmm-rel csökken.

Tényleg bízhatunk ezekben a terápiákban, hogy tartósan kezelik a magas vérnyomást?

Testmozgás rendszeresen, mint a jóga, pranayama és testmozgás. Csökkenti a vérnyomást 5-8 mm Hg. Dohányzásról való leszokás-nagy hatással van mind a szisztolés, mind a diasztolés hipertónia tartományára. Mi a magas vérnyomás diéta?

A módszer az úgynevezett DASH (a megközelítés a diéta, hogy megakadályozzák a magas vérnyomás) megfelelőnek tekinthető a magas vérnyomás kezelésére:

  • Alacsony nátrium szint
  • Magas káliumszint
  • A gyümölcsök, zöldségek hangsúlyozása
  • És alacsony zsírtartalmú tejtermékek
  • DASH látta a vérnyomás csökkenése miatt 10-12 mm Hg
  • Mítosz a magas vérnyomás tüneteinek enyhítéséről:

Fokhagyma, hogy körvonalazott különböző szövegek csökkenti a magas vérnyomás tüneteit. Éppen ellenkezőleg, amikor ezt a módszert a magas vérnyomás kezelésére alkalmazták az emberek, akkor nem mutat semmilyen hatást a lipidszint és a vér alvadási. L-L szubsztrát, a nitrogén-oxid található arginin, vörös hús, baromfi, hal, tejtermék, amely szintén tekinthető felelős alacsony vérnyomás, de a legnagyobb hatása a thrombocyta-aggregációt, valamint az endothel lebomlás, nem a vérnyomás.

Ez azt jelenti, hogy nem biztos, hogy hatásos a magas vérnyomás hosszú távú kezelésében. A C-Vitamin szintén segít a magas vérnyomás tüneteinek megszüntetésében, és azt mondják, hogy 10 Hgmm-rel csökkenti a szisztolés vérnyomást a diasztolés vérnyomás befolyásolása nélkül. Ez azt jelenti, hogy hosszú távú hatása megkérdőjelezhető.

Milyen magas vérnyomás befolyásolja az egészségre?

Tagadhatatlan, hogy a fenti intézkedések enyhe hatással vannak a magas vérnyomásra, de függhet ettől az enyhe előnytől, hogy az életed.

Én magam is hyperthyreosis-ban szenvedek, miközben jógázom, hogy kordában tartsam, és időt szánjak arra, hogy beadjam a gyógyszeremet. Ugyanezen jegyzet, gyógyszerek célja után hosszú távú kutatás, különösen, hogy lépéseket az oka.

Például, ha a mögöttes oka a magas vérnyomás etherosclarotikus, az adag a gyógyszer megpróbálja csökkenteni a lipid tartalom a szervezetben.Hasonlóképpen, ha a probléma a vazokonstrikáció, a célzott gyógyszer határozza meg, hogy a várt módon működik a konkrét helyen, specifikus szövet.

Nagyon tisztelem Ayurveda, naturopathia, jóga terápia, de mindig szeretném, hogy az utat a kutatás-alapú orvostudomány, amikor a magas vérnyomás. Ezek a jogorvoslatok biztosan nem árt senkinek, és növeli az életminőséget. Vigyünk össze mindenkit, és egy kicsit egészségesebbek leszünk. Az erkölcsi értéke a történet, hogy miközben gyakorolja az egészséges élet, növeli az egészség; változtatni a gyógyszerek. Távolítsd el a kétségek köréből.